Pas på dig selv med solbriller med uv beskyttelse fra Pilborg-optik i Greve

Solen giver de fleste mennesker lyst til at bevæge sig ud på gader og stræder og suge lyset til sig. Det er helt almindeligt, at man får lyst til at bevæge sig udenfor og vende ansigtet mod solen, når den skinner. Det giver de fleste mere energi og velvære at befinde sig under solens skinnende stråler. Men sollyset er ikke alene godt for os. Solens stråler indeholder skadelige uv (ultraviolette) partikler, som kan være skadelige for din hud og dine øjne. Mange er opmærksomme på at smøre deres hud ind i solcreme, men de færreste tænker over, at de også skal beskytte deres øjne imod uv stråling.

Stort udvalg af solbriller med uv beskyttelse hos Pilborg-optik i Greve

Hos Pilborg-optik i Greve ved vi alt om, hvordan man beskytter øjnene bedst muligt mod solen. Derfor har vi også et stort udvalg af solbriller, som kan beskytte dine øjne imod de farlige stråler. Kom forbi os og få en snak med en af vores dygtige ansatte, om hvordan du bedst kan undgå at udsætte dine øjne for farlig stråling. Vi guider dig også til, hvordan du med et par solbriller, der passer til din ansigtsform, kan se smart ud imens.

Hvad er uv stråling?

Uv stråler er kortbølget lys, som kan være utrolig skadeligt. Det kan ikke ses af det menneskelige øje, men det kan måles, hvor meget uv stråling, der er, på en given dag. Det er bevist, at strålerne kan forårsage skader på øjnene både på kort og lang sigt. Derfor anbefaler øjenlæger også altid, at man sørger for at beskytte sine øjne mod uv stråling, når solen skinner. Det gælder både på en varm sommerdag, eller på en kold dag i på ski-pisten i februar.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu