Pilborg Optik

Imødekommenhed og en behagelig atmosfære

Pilborg Optik er det lokale alternativ til de mange landsdækkende kæders butikker. Vi tror på, at der ikke findes én løsning der passer til alle. Derimod ved vi, at alle kunder er forskellige og derfor ikke kan og vil spises af med en standardiseret pakkeløsning.

Når du træder ind hos os, vil du med det samme mærke den gode stemning, som vores lyse og åbne butik bærer præg af. Vores imødekommende og glade personale går op i at opretholde en rar og behagelig atmosfære mellem både kollegaer og kunder.

Faglighed i top

Vi er problemknusere, som fortsætter dér, hvor andre giver op. Vi er ikke tilfredse før du er. Derfor kan du være sikker på, at du altid vil blive guidet trygt og professionelt gennem vores udvalg og muligheder.

Hos os er en høj faglighed altafgørende for at kunne levere den bedste service. Derfor bliver vores personale med jævne mellemrum sendt på både videreuddannelser og kurser, så vi altid er opdaterede med de nyeste metoder. Vi har en bred opdateret viden om kontaktlinser, speciallinser, briller og diverse synsproblemer.

Vi har ydermere specialiseret os i løsninger til sportsbriller. Der findes briller til alle typer sport, og vi kan hjælpe dig med at finde netop den brille der passer bedst til dine behov.

Unikt og eksklusivt udvalg

Vi har en dyb og bred vifte af kvalitetsbriller. Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du altid et unikt og eksklusivt udvalg af både danske og internationale designerbriller. Vi har bl.a. sydkystens største udvalg af både Maui Jim, Adidas og Oakley solbriller.

Kig ind i butikken til en snak eller en grundig vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Du er også velkommen til at besøge os på Facebook og holde dig opdateret på nye solbrille- og brilletrends.