Få lavet en synsfeltscreening hos Pilborg-optik i Greve

Måske har du oplevet at kigge i bestemte retninger og pludselig have svært ved at se – samtidig med, at du sagtens kan se, når du kigger lige ud? Så kan det være, du har brug for at få screenet dit synsfelt. Det gør vi gerne hos Pilborg-optik i Greve. Alt du skal gøre er at booke en tid, så hjælper vi dig.

En screening af synsfeltet hos Pilborg-optik i Greve

Når du skal have undersøgt dit synsfelt hos os, så varer det normalt kun 15 minutter. Under synsfeltscreeningen kigger du gennem en åbning i et computerstyret måleinstrument. I gennem denne åbning kan du se en lysprik, som skifter placering. Under screeningen skal du give besked, når du kan se lysprikken. På den måde kan vi afgøre, om du har udslag i dit synsfelt og dermed give dig den rette hjælp eller behandling.

Synsfeltscreening er en god ide

Synsfeltscreeningen kan afsløre om der er områder af dit syn, som ikke fungerer. Ofte skyldes problemer med synsfeltet grøn stær, som er en øjensygdom, som ikke kan helbredes. Til gengæld er det vigtigt at opdage grøn stær tidligt, fordi den rette behandling kan standse sygdommens skadelige virkning.