Find solbriller med styrke fra Pilborg-optik i Greve

Hvis du er vant til at bruge briller hver eneste dag og endnu ikke har fået et par solbriller med styrke, ved du heller ikke, hvor meget frihed det faktisk giver. Uden et par solbriller med styrke vil du altid opleve et utilfredsstillende kompromis imellem enten at blive blændet af solen eller at skulle gå med solbriller uden at kunne se optimalt. Et par solbriller med styrke giver dig fleksibilitet og stor bevægelsesfrihed, særligt i dine ferier, hvor solbrillerne ofte skal på.

Stort udvalg i solbriller med styrke hos Pilborg-optik i Greve

Når du skal vælge et par solbriller med styrke, er der et par forskellige ting, som er værd at overveje. For det første skal du tænke over, hvad du primært skal bruge solbrillerne til. Er det til en bestemt fritidsinteresse eller er det mere til at ligge på stranden og dase? Uanset hvilken type, du skal bruge, kan du finde det hos os i Pilborg-optik i Greve.

Hvilken type glas skal du vælge?

Når du skal have et par solbriller med styrke, er det ikke underordnet hvilken type glas, du vælger. Her følger en lille oversigt over de forskellige glas-typer.

  • Fotokromiskglas: Glasset går fra at være gennemsigtigt til at være mørkt, når solen skinner. Når solen ikke er fremme har du almindelige briller på, og når solen skinner, bliver brillerne forvandlet til solbriller.
  • Polaroidglas: Disse glas mindsker refleksioner fra for eksempel genspejlinger af sollys i vand. Det er godt hvis du vil undgå genspejlinger, når du kører bil, men der er også mange lystfiskere, som vælger disse briller.
  • Brilleglas i diverse farver: Du kan vælge imellem gule, orange, grønne og grå farver. De varme farver er gode til at øge kontrasterne og de kolde farver er mere balancerede og afslappende for øjnene

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER