Få foretaget en synsprøve hos Pilborg-optik i Greve

Der kan være mange, gode grunde til at få foretaget en synsprøve. Måske har du i længere tid haft en mistanke om, at du måske har brug for briller på grund af hovedpine eller irriterede øjne? Eller måske har du haft briller i mange år, men har brug for at få testet dit syn, for at se om dit syn har ændret sig over tid – hvilket sker for langt de fleste. Uanset hvad din årsag er, kan du få foretaget en synsprøve hos pilborg-optik i Greve.

 

Hvordan foregår en synsprøve hos Pilborg-optik i Greve?

Det er altid en god ide at bestille tid, når du skal til synsprøve hos os. Så kan vi nemlig være klar og forberedt på det tidspunkt, som passer dig bedst. Til synsprøven bruger vi en bogstavtavle med bogstaver i forskellige størrelse. Desuden skal du have en slags ”kæmpebrille” på med mange forskellige brilleglas. Brillen har forskellige indstillinger, så på den måde kan vi teste dit syn i dybden. Testen består af 21 test, som afslører, om du har synsfejl – og i så fald hvilke.

Hvad får du ud af det?

En synsprøve giver, som ordet antyder, en indsigt ind i dit syn. Den kan fortælle os, hvilke synsmæssige udfordringer, du har, og med den kan vi finde ud af hvilken type briller og hvilken styrke, du har brug for. En synsprøve vil altid være fundamentet, vi arbejder ud fra, når du skal have briller. I nogle tilfælde vil vi tage yderligere tests, hvis du for eksempel skal testes for et mere komplekst problem. I svære tilfælde kan vi sende dig videre til en øjenlæge.

Med en synsprøve kan du blive testet for:

  • Fokuseringsbesvær
  • Bygningsfejl
  • Samsynsproblemer
  • Farvesyn
  • Dybdesyn
  • Stereosyn

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.