Find dine nye briller hos Pilborg-optik i Greve

Uanset om du skal vælge dit første par briller, eller om du bare har brug for et nyt sæt briller til samlingen, så er det en stor beslutning, når man skal have nye briller. Briller betyder meget for vores fremtræden, vores stil og vores personlige udtryk, og briller er noget af det første, man ser, når man møder et nyt menneske. Derfor er det vigtigt at tage beslutningen om briller i samråd med nogen, som har forstand på det, de laver. Det ved vi hos Pilborg-optik i Greve, og derfor har vi altid dygtige medarbejdere, som står klar til at rådgive dig i dit næste køb af briller.

Få hjælp til at vælge briller, som fremhæver dine positive sider, hos Pilborg-optik i Greve

Når du kommer forbi Pilborg-optik i Greve og er interesseret i et nyt par briller, kan vi hjælpe dig til at tage beslutningen på flere måde. Ofte vil vi starte med at lave en synsprøve på dig, så vi kan afgøre hvilken styrke, du har brug for. Dernæst skal du vælge brillestel, og her er det helt afgørende hvilken ansigtsform og hvilke ansigtstræk, du har. Briller kan både fremhæve og nedtone forskellige træk, så vi snakker gerne med dig om, hvilke dele af dit ansigt, du gerne vil fremhæve. Desuden tager vi selvfølgelig højde for din stil, når vi guider dig.

Stort udvalg af briller

Hos Pilborg-optik i Greve har vi et stort udvalg af briller, fordi vi ved, at alle er forskellige. Et par briller kan se super seje ud til din veninde, men helt forkerte ud til dig. Derfor finder du altid et bredt udvalg hos os.

Du finder for eksempel:

  • Briller lavet af danske designere
  • Briller i forskellige farver
  • Briller med mønstre
  • …og meget andet