Få hjælp til at finde din stil hos Pilborg-optik i Greve

Når du skal vælge et par nye briller, som du måske skal gå med hver eneste dag – og i hvert fald gerne skulle gå med i mange år fremover, så er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvad din stil egentlig er? For briller og stil er tæt knyttet sammen, og et par briller kan være med til at ændre din fremtoning og din stil. Hos Pilborg-optik i Greve ved vi godt, at det ikke altid er det nemmeste at finde ud af hvilken stil, man har, og derfor står vi gerne klar med råd og vejledning til den stilforvirrede.

Hvad er min stil?

Når du skal finde ud af, hvad din stil er, så er det en god ide først og fremmest at overveje hvilken type du er. Er du en udadvendt og farvestrålende type eller er du mere introvert og genert? Uanset hvad, kan dette give dig et praj om, hvad din stil er. Desuden skal du også overveje, hvad du skal bruge brillerne til og i hvilken sammenhæng. Er briller noget, du altid skal have på eller skal de udelukkende bruges på jobbet?

Spørgsmål du kan stille dig selv, for at finde din stil:

  • Hvilken type er jeg?
  • Hvilke farver kan jeg godt lide?
  • Hvornår vil jeg gerne bruge mine briller?
  • Hvilket tøj går jeg oftest i?

Få vejledning hos Pilborg-optik i Greve

Hvis du har brug for hjælp udefra, så står vi klar hos Pilborg-optik til at give dig vejledning, når du skal finde din stil. Vi kan både hjælpe dig til at tage stilling til nogle af de ovenstående spørgsmål, men vi guider dig også gerne i forhold til at finde et godt match mellem din ansigtsform og brillestel.

DOWNLOAD STIL GUIDE