Find et brillestel med personlighed hos Pilborg-optik i Greve

Når du skal vælge et par nye briller, er det selvfølgelig afgørende, at brillerne giver dig et optimalt syn. Når det så er sagt, betyder valg af brillestel også utrolig meget. Du skal sandsynligvis gå med dine nye briller hver eneste dag, eller i hvert fald skal du have dem på ret ofte. Derfor betyder det naturligvis meget, at brillestellet er med til at udtrykke din personlighed og din stil. Hos Pilborg-optik i Greve ved vi alt om valg af brillestel, og netop derfor har vi også et rigtigt stort udvalg af vidt forskellige brillestel – så du kan være sikker på at der er noget, for enhver smag.

Stort udvalg i brillestel hos Pilborg-optik i Greve

Vi sørger altid for at indkøbe et stort udvalg af forskellige brillestel, så vi ved, at der er noget både til teennageren, som skal vælge briller for første gang og til den moderigtige kvinde, som går efter de nyeste tendenser. Vi har både opsigtsvækkende og anderledes brillestel og så har vi de mere klassiske og neutrale. Vi kan garantere, at der nok skal være noget, som passer til dig.

Vi har både brillestel som er:

  • Minimalistiske og funktionelle
  • Spraglede farver
  • Forskellige former (runde, firkantede, ovale osv.)
  • Retrobriller
  • Briller med metal eller similismykker

Få vejledning når du skal vælge brillestel

Uanset hvilken type brillestel, du går efter, så kan du få vejledning hos os, hvis du er interesseret. Vores ansatte er uddannede til at finde et godt match mellem brillestel og ansigtsform, og ofte har du sikkert brug for at prøve lidt forskellig, før du beslutter dig. Vi ved, at det kan være en stor beslutning, og derfor giver vi os også altid god tid, når du kommer forbi butikken.