I Greve finder du et stort udvalg af briller med dansk design hos Pilborg-optik

Når du skal vælge et nyt par briller, er designet helt afgørende. Design betyder både noget i forhold til look og stil, men det betyder også meget i forhold til kvalitet og holdbarhed. Hos Pilborg-optik i Greve har vi et stort udvalg af briller i dansk design. Det har vi fordi, dansk design er kendt for at være af stor kvalitet og samtidig har de et stilmæssigt et udtryk som – af gode grunde – appellerer til mange danskere.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Danske design briller af høj kvalitet hos Pilborg-optik i Greve

Vi i Pilborg-optik i Greve er en uafhængig optiker, og vi har derfor stor frihed, når vi beslutter os for, hvilke designere vi vil have i vores butik. På den måde kan vi få sammensat et bredt og mangfoldigt udvalg af danske designer briller, som appellerer til enhver smag. Hos os finder du ofte designer briller, som man ikke finder mange andre steder. Du kan altså vælge en dansk designer brille, som er helt unik og passer til din stil.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Dansk design når det er bedst

Hos Pilborg-optik i Greve vægter vi dansk design højt, fordi vi bare ved, at det er godt. Danske designer briller har ofte en særlig skandinavisk stil, som mange i både Danmark og udlandet sætter pris på. De har ofte et minimalistisk look med fokus på renhed og lethed, og brillerne er meget funktionelle. Samtidig finder du også danske designerbriller som har et moderne og storby-smart look, men igen er materialevalget holdbart, og kvaliteten er høj.

Udvalget af danske designerbriller spænder over:

  • Funktionelle og lette briller
  • Moderne briller
  • Gode materialer i titanium og rustfrit stål
  • Gode og solide stel-designs
  • Innovative detaljer
  • Forskellige farvekombinationer