Pilborg-optik i Greve hjælper dig med synstræning

Når du har fået foretaget en synsprøve og fundet ud af hvilken styrke, du har brug for i dine briller, vil du i nogle få tilfælde opleve, at briller i sig selv ikke er nok. Årsagen kan være, at dit samsyn ikke fungerer. Samsynet er den del af dit syn, som sørger for, at dine øjne arbejder sammen. Heldigvis kan du få dine øjne til at arbejde sammen ved hjælp af synstræning. Hvis du benytter dig af synsræning, vil du opdage at nogle af de generende symptomer på dårligt samsyn forsvinder.

Synstræning hos Pilborg-optik i Greve

Hvis du har problemer med for eksempel hovedpine, koncentration, læsevanskeligheder eller problemer med at holde fokus, så kan det skyldes at dit samsyn ikke fungerer optimalt. Hos Pilborg-optik i Greve kan du få hjælp til synstræning, som i langt de fleste tilfælde vil forbedre dit syn betydeligt.

Når du går til synstræning hos os, fungerer det i praksis sådan, at du kombinerer hjemmeøvelser (som du får af os) med aftaler hos optikeren. På den måde er du ikke ladt helt i stikken med din synstræning – vi hjælper dig. Du skal regne med at bruge mellem 15 og 30 minutter på din synstræning om dagen. Til gengæld giver træningen hurtigt resultater, og du får løbende lov til at komme hos optikeren, som kan bekræfte resultaterne.

Synstræning kan afhjælpe:

  • Koncentrationsbesvær
  • Hovedpine
  • Problemer med at fokusere
  • Læsevanskeligheder

Hvordan virker synstræning?

Når du går til synstræning, så arbejder du med at få øjnene til at tale bedre sammen. Synstræningen styrker øjets muskler, og træningen gør, at øjenmuskulaturen udvikles. Udover at træne øjets muskler, arbejder du også med reflekser, koordination, balance og motorik, når du går til synstræning. Vi har erfaring med, at den kombination giver et rigtig godt og langvarigt resultat.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING